dijous, 9 de setembre del 2010

viure en un far!… el far dels meus somnis previs … escrivia fa un temps, en ell tot era fantasia, ara … des del meu far intentaré plasmar en aquest paper virtual, mitjançant un monòleg interior, la meva visió particular de la realitat o flux de consciencia, l’impacta de la pressió del mon real i el mon interior.
Perquè el mon de les idees és infinit, segons el meu parer, en els éssers humans; sinó més, les meves idees són tot un món per explorar. Un camí, un horitzó sense fi… i des del meu far, la realitat feta somni, una opció personal.
Tot plegat sembla que hagi descobert l’ou de Colon. Però el cert, és que, rellegir els clàssics m’ajuda a pensar i, dues ratlles del mite de la caverna de Plató com a colofó del que intento dir, m’ha motivat

... li seria més fàcil el veure de nit les coses del cel i el cel mateix, fixant la seva vista a la llum de les estrelles i la lluna, que el veure de dia el sol i el que li és propi.

3 comentaris:

 1. Hola bonica... saps que jo sempre he pensat com m'agradaria de viure a un far... ara, ho estic fent una mica... som-hi junts?
  T'he trobat, aixi com de casualitat. Tot esperant-te, avui, des del meu (encara petit) far.

  ResponElimina
 2. m'he encuriosit per quins homònims tinc en expressió, comunicació i coneixement i t'he trobat
  aniré veien que comuniques des del teu far...

  salut

  ResponElimina
 3. Des del far, veuràs més lluny i més clar. Ja ens contaràs
  bsts

  ResponElimina

Dades personals

Amb la tecnologia de Blogger.